IJM Slavernij vandaag

10 procent van de winst van ooxooMooi doneer ik aan IJM.

Waarom? Ik denk dat je als je het filmpje hebt gezien wel weet waarom. Mijn hart breekt als ik bedenk hoeveel slavernij er nog is en hoeveel kinderen, gezinnen, families hier slachtoffer van zijn. Elke persoon in slavernij is er een te veel.

In mijn branche, goudsmederij en de kledingindustrie, is er een groot risico dat ergens in het ontstaansproces mensen slecht betaald worden of misschien zelfs worden uitgebaat in een vorm van slavernij. Ik ben een groot voorstander van eerlijke kleding en ik wil natuurlijk geen edelstenen of edelmetaal gebruiken dat onder slechte omstandigheden gedolven is. Hoewel er gecontroleerd wordt, kunnen er natuurlijk altijd gaten in het systeem zitten. Des te meer draag ik deze stichting een warm hart toe, ik hoop dat zij kunnen voorkomen dat ik of wij profiteren van andermans slavernij.

Ik ga voor eerlijke handel en wil onder andere op deze manier mijn steentje bijdragen. Neem jij iets af bij ooxooMooi, dan draag jij ook hieraan bij!Ga voor meer informatie over IJM naar https://www.ijmnl.org/

ooxooMooi

Laat je zien!

Demo

Marian

Ontwerper | adviseur

info@ooxoomooi.nl

06 233 767 53

Rheden

Gelderland
Copyright 2013 by ooxooMooi - All rights reserved