Make-up advies

“Laat je stralen.”

make up

Het dragen van de juiste make-up laat jou het best voor de dag komen, mooie gelaatstrekken en andere pluspunten worden zo mooi en natuurlijk mogelijk geaccentueerd. Eventuele oneffenheden of “minpunten” kunnen worden gecorrigeerd of gecamoufleerd. Op deze manier zie je er op je mooist en stralendst uit.

Tijdens het make-up advies kijk ik naar jouw huidstype en huidskleur. Op basis hiervan bepaal ik welke make-up het beste bij jouw huid past. Vervolgens breng ik de make-up aan. Ik laat je zien hoe je gelaatstrekken positief accentueert. Hierbij gebruik ik kleuren die passen bij jouw seizoen. Ik leg je uit welke technieken ik toepas zodat je dit na het advies zelf ook kunt doen. De Make-up die ik gebruik behoort tot de meest huivriendelijke en veilige make-up die er op de markt is.

Een make-up advies duurt ongeveer anderhalf uur. Kosten 20 euro. ( Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om make-up producten meteen te bestellen)

ooxooMooi

Laat je zien!

Demo

Marian

Ontwerper | adviseur

info@ooxoomooi.nl

06 233 767 53

Rheden

Gelderland
Copyright 2013 by ooxooMooi - All rights reserved