Kleuradvies

“Ga op zoek naar het seizoenstype dat het beste bij je past voor een sprankelende uitstraling.”

Hoe voorkom je een miskoop ? Hoe creëer je een makkelijk mix- en matchbare garderobe? Hoe zorg je ervoor dat een vermoeide uitstraling tot het verleden behoort en ouderdomsverschijnselen vervagen?

Door het dragen van de voor jou juiste kleuren zal je huid er frisser uitzien zijn de ouderdomsverschijnselen minder zichtbaar en gaan je ogen stralen. Om jou optimaal voor de dag te laten komen ga ik op zoek naar de kleurenharmonie van je huid, ogen en haar. Iedereen is op basis van zijn eigen kleurenharmonie in te delen in een kleurtype. We spreken hierbij over een lente-, zomer-, herfst- en wintertype. Ieder type heeft een eigen kleurpalet dat je helpt bij het vinden van de juiste kleuren voor kleding, haar en make up.

Tijdens het kleuradvies laat ik jou met kleurdoeken zien wat kleuren met jouw gezicht doen. Op basis van de analyse bepaal ik jouw kleurseizoen. Daarbij is ook de kleur van je haar is belangrijk. Daarom krijg je ook advies over de bij jouw passende haarkleuren. Tot slot geef ik je een dagmake-up die past bij jouw kleurseizoen. Je krijgt een kleurenwaaier om de kleding in je kast makkelijk te combineren en bij het shoppen kleding in de juiste kleur te kopen.

Wanneer je het advies gaat toepassen op je make-up, kleding, sieraden en accessoires zul je er op je mooist uitzien. Dit kleuradvies geldt voor de rest van je leven.

Het kleuradvies inclusief make-upadvies duurt ongeveer twee en een half uur.

Kosten 99 euro.

ooxooMooi

Laat je zien!

Demo

Marian

Ontwerper | adviseur

info@ooxoomooi.nl

06 233 767 53

Rheden

Gelderland
Copyright 2013 by ooxooMooi - All rights reserved